ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χανίων και Παύλος Πολάκης αποχαιρετούν τον Γιάννη Κοτσιφάκη

Συλλυπητήρια της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του βουλευτή και πρώην υπουργού Παύλου Πολάκη για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Κοτσιφάκη.

Δείτε:

Κρήτη: Έφυγε από τη ζωή επί χρόνια δήμαρχος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποχαιρετώντας τον  σύντροφο μας Γιάννη Κοτσιφάκη

Θλίψη γέμισε τις ψυχές μας  το άκουσμα του  αιφνίδιου φευγιού ενός σπουδαίου και ακέραιου ανθρώπου, ενός αγαπητού μας συντρόφου του Γιάννη Κοτσιφάκη.

Ολόκληρη τη ζωή του ο Γιάννης πορεύτηκε με περπατησιά  περήφανη και το αποτύπωμα που άφησε από όπου κι αν πέρασε ήταν αυτό της δημιουργίας, της προσφοράς και της ανιδιοτελούς αφοσίωσης.

Ο ενθουσιασμός και η σοφή σκέψη του στους οραματικούς σχεδιασμούς του είχαν την δύναμη να συμπαρασύρουν όλους όσους βρισκόταν γύρω του κάνοντας τους κοινωνούς και μέτοχους στο όραμα του και με   κοινούς αγώνες να κατακτούν τους στόχους τους.

Ο Γιάννης υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση και ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά  την περίοδο 1999-2006 έδειξε όχι μόνο την αποτελεσματικότητα του, αλλά και την πρωτοποριακή του σκέψη σχεδιάζοντας και  υλοποιώντας σειρά έργων τα οποία ακόμα και σήμερα αποτελούν εμβληματική παρακαταθήκη.

Ο Βιολογικός της περιοχής, το κτήριο του Δημαρχείου, η εύρεση χώρου για την δημιουργία σχολικής στέγης και σειρά άλλων έργων φέρουν την υπογραφή του.

Συνεπής αγωνιστής της Αριστεράς,  ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. λίγες μέρες πριν συμμετείχε στην συνεδρίαση της Ν.Ε Χανίων και με συγκεκριμένες προτάσεις συνέβαλε στον σχεδιασμό της επανεκκίνησης του κόμματος. 

Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα τον Γιάννη, αγωνιστή, οραματιστή, άνθρωπο με σπάνια  φυσική ευγένεια και με ατέρμονο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους του. 

Θα οδηγούν  πάντα τον βηματισμό μας οι προτάσεις και η στάση ζωής του.

Καλό ταξίδι Γιάννη στο Φως του συμπαντικού κόσμου.  

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία 

Ο Συντονιστής

Γιώργος Ζουρίδης

Ο Παύλος Πολάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί